5 razlogov zakaj hiša KAGER

1. Več kot trideset let izkušenj

Vse tehnične rešitve izvirajo iz desetletnih izkušenj iz gradnje lesenih konstrukcij in temeljijo na najnovejših spoznanjih iz uporabe bivalno prijaznih materialov. Začetki podjetja segajo vse do leta 1989. Prvi stik z gradnjo montažnih hiš sega v začetke 70., ko smo izkušnje in znanje pridobivali tudi na trgih Združenih držav Amerike.

2. Individualnost

Vsaka hiša je individualno načrtovana skladno z  naročnikovimi zahtevami, potrebami in željami. Svoje zgodbe nam je zaupalo že več kot 1200 zadovoljnih naročnikov v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Švici, Italiji, Franciji, Ukrajini in Rusiji.

3. Tehnična dovršenost

Hiše KAGER izpolnjujejo najvišje arhitekturne zahteve v smislu notranjega in zunanjega dizajna ter brezčasne elegance. Vsi konstrukcijski elementi so izdelani s pomočjo CNC naprave. V podjetju so zaposleni izučeni mizarji in tesarji. Ves les je ročno obdelan.

4. Optimalnost

Optimalna izvedba vseh projektnih faz v režiji podjetja Kager Hiša – od načrtovanja, izdelave, nadzora in končne izvedbe.

5. Varnost

Nestresno načrtovanje z vnaprej določenimi roki, fiksnimi stroški gradnje in z zajamčeno kakovostjo končnega izdelka. Cena za vsako hišo se določi šele po natančni proučitvi vseh zahtev in pričakovanj posameznega naročnika.

Zaupajte nam vaše želje!