Zakaj KAGER HIŠA

Svetloba. Narava. Dom. Življenje.

Užiti vso svetlobo dneva, stopiti se z naravo, si ustvariti dom ter biti v sredini življenja. To predstavljajo hiše KAGER.

Že od leta 1989 družinsko podjetje KAGER sledi vrednotam v katere verjame – kakovost, dovršenost, individualnost.

KAGER je slovenska blagovna znamka, ki povezuje gradbene inženirje, arhitekte, številne obrtnike in mnogo zadovoljnih kupcev. Pod budnimi očmi tesarskih in mizarskih mojstrov nastajajo unikatne hiše, narejene prav po vaši meri.

V hišah KAGER živi že več kot 1200 družin v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Švici, Franciji, Rusiji in Ukrajini. Naj bodo njihove izkušnje ter zgodbe vaš navdih, da v sodelovanju z vami ali vašimi arhitekti zasnujemo tudi vaš objekt. Vsaka hiša je namreč zgodba zase, dveh enakih preprosto ni. Katalog pred vami naj vas navdihne in prebudi vašo ustvarjalnost.

Friderik KAGER, ustanovitelj podjetja

Vizija podjetja

Hiša KAGER je prispodoba izjemno ekonomičnega in ekološko ozaveščenega izkoriščanja vseh energetskih virov – vključno s pasivno sončno energijo.  Zanje je značilno zlitje zunanjega in notranjega sveta. Zajetne steklene površine in njihova združitev s fasadnimi površinami ponujajo izvrstno povezavo med zunanjim in notranjim bivalnim okoljem. Svetloba preplavi notranjost in ustvari občutek prostorskega razkošja in zračnosti. Povezanost z zunanjim okoljem pričara občutek življenja v stiku z naravo, ki nas vsak dan razvaja s poplavo različnih barvnih odtenkov in doživetji, ki jih prinašajo vsi letni časi.

Naša vizija je razvoj v skladu s smernicami trajnostne gradnje, hkrati pa ostati zvest naši lastni viziji in filozofiji. Ljudem želimo naravo približati skozi dotik lesa, ki je prisoten v vseh arhitekturnih elementih.
Nikakor pa ne želimo, da nam je les omejitev. Iz tega razloga razvijamo detajle, ki nam omogočajo gradnjo z lesom v prav vsakem klimatskem področju oziroma področju s specifičnimi arhitekturnimi zahtevami.

 

Principi zasnove in gradnje KAGER hiše so:

  1. Premišljena zasnova
  2. Kakovostni materiali
  3. Ohranjanje energije
  4. Zdravi prostori / Zdrav dom
  5. Sistemska gradnja
Tina KAGER KREŠEVIČ, direktor podjetja
"Naš cilj je ljudem omogočiti ugodno in varno bivanje, bivanje polno inspiracij."
Kager_10_razlogov_HITRA_02

Standardi kakovosti

Vsaka hiša je individualno načrtovana skladno z naročnikovimi zahtevami, potrebami in željami. Svoje zgodbe nam je zaupalo že več kot 1000 zadovoljnih naročnikov v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Švici, Italiji, Franciji, Ukrajini in Rusiji.

Leseno steklena hiša KAGER

Pot do vaše sanjske hiše

Odločitev o gradnji hiše ne pomeni le življenjske uresničitve, temveč tudi življenjsko investicijo. Zato je še toliko bolj pomembno, da bo vaša hiša do potankosti ustrezala vašim pričakovanjem – okusu, navadam, dnevnemu ritmu in življenjskemu slogu.

Leseno steklena hiša KAGER

5 razlogov zakaj hiša KAGER

Vse tehnične rešitve izvirajo iz desetletnih izkušenj iz gradnje lesenih konstrukcij in temeljijo na najnovejših spoznanjih iz uporabe bivalno prijaznih materialov. Začetki podjetja segajo vse do leta 1989. Prvi stik z gradnjo montažnih hiš sega v začetke 70., …

Zaupajte nam vaše želje!