April 28, 2014 Andrej Pulko

Naše podjetje uspešno sledi svojemu poslanstvu s širjenjem poslovanja na tuje trge in v jesenskih mesecih letošnjega leta odpiramo vzorčno hišo VITA NOVA v naselju vzorčnih hiš v Moskva City-ju.

Z družbo ALK plus LLC iz Moskve smo podpisali dogovor o generalnem zastopstvu Kager hiše in top blagovne znamke VITA NOVA, ki predstavlja skeletno – stekleno gradnjo in pooseblja svetlobo, naravo, dom in življenje. V naselju vzorčnih hiš, ki se nahaja ob poslovnem centru v Moskvi, bomo postavili model hiše VITA NOVA 209, ki je predstavnica družine hiš VITA NOVA Edition. Njena superiorna zasnova omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelje objekta, prav tako pa se kaže ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza. VITA NOVA 209 bo hkrati vzorčna hiša in informativno – prodajna pisarna za vse bodoče ruske kupce Kager hiše.

Z vzorčno hišo v središču Moskve smo si zadali cilj, da bomo do konca leta 2015 osrečili pet ruskih družin, katerim bo VITA NOVA postala njihov novi dom.

VN 209 (Moskva) - VAR A1_resize

Zaupajte nam vaše želje!