March 15, 2017 Andrej Pulko
Montaza leseno steklene hise KAGER

V začetku meseca marca smo odprli novo gradbišče v osrednji Sloveniji in začeli z montažo leseno – steklene hiše VITA NOVA Classic. Odlikuje jo mogočna lesena konstrukcija v lazurnih barvah, transparentne steklene površine, odprti prostori in visoka energetska varčnost.

V mirnem naselju ustvarjamo nov dom, ki ima 150 m2 bivalnega prostora. Središče  pritličja predstavlja odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je preko steklenih površin povezan z okolico. Za mirno in nemoteno delo je na razpolago še kabinet, ki je postavljen takoj ob vhodu in ločen od odprtega družinskega prostora.  V mansardi se nahajata dve prijetni in svetli otroški sobi z njuno kopalnico ter ločen del za starše s spalnico, garderobo in kopalnico s savno.

Tudi ta VITA NOVA je izjemno energijsko varčna in prijazna do njenih stanovalcev ter okolja. To smo dosegli s premišljeno zasnovo hiše, z vgradnjo optimalnih izolacijskih materialov, z uporabo tehnologije vračanja toplote in uporabo obnovljivih virov energije.  Predstavlja zdravo hišo s prijetno bivalno klimo in obilico naravne svetlobe.


Objekt: Individualna stanovanjska hiša
Arhitekt: KAGER HIŠA d.o.o. – VITA NOVA Classic
Lokacija: Okolica Ljubljane, Slovenija
Pričetek gradnje:
marec 2017

,

Zaupajte nam vaše želje!