March 2, 2017 Andrej PulkoNa Sejmu Dom 2017 predstavljamo razširjen program leseno-steklenih hiš, ki poosebljajo sožitje notranjega in zunanjega bivanja. Z izjemnim občutkom za odprtost, svobodo in neskončnost dajejo bivanju povsem nov pomen,  ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa jim dajejo neprecenljivo eleganco.

Leseno-steklene hiše, ki jih predstavljamo pod blagovno znamko VITA NOVA imajo toliko prednosti, da jih želimo približati vsakomur. To je razlog, da smo razvili štiri družine leseno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih.VITA NOVA Classic

VITA NOVA Classic nam predstavlja izhodišče. Predstavlja izhodiščno točko pogovora z bodočim lastnikom nove hiše. Za nas je hkrati sinonim gradnje z lesom in s steklom ter odlična in že mnogokrat preizkušena osnova za snovanje novih objektov, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, primerna pa je tako za primestno kot tudi za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne barve in tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.

KAGER - VITA NOVA Classic 209

VITA NOVA Edition

VITA NOVA Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu gradnje les – steklo. Predstavlja nadgradnjo sistema VITA NOVA Classic. Nadgradnjo v velikostnem razredu in primarne konstrukcije ter omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelja objekta. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza. Ustvarjena je za predmestja, kjer lahko na dovolj velikem zemljišču zaživi v polni lepoti.

Leseno steklena hiša KAGER

VITA NOVA Urbana

VITA NOVA Urbana nam predstavlja zlitje najboljših detajlov iz družine hiš VITA NOVA Classic in Modern.  Predstavlja moderen videz ujet v klasično arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Namenjena je vsem, ki si želijo odprtih pogledov v okolico in pravo mero intimnosti. Nastala je v sledi iskanja izboljšanja ekonomičnosti gradnje in dolgoročnega vzdrževanja. Naš namen je bil ustvariti pravo mero odprtosti in intime, ki si ga želi vsaka družina in jo je mogoče ustvariti tudi na manjših zemljiščih v mestnem ali primestnem okolju.

 

VITA NOVA Urbana 136

VITA NOVA Modern

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno prilagodljivost in izvedbo tako v smislu arhitekture kot tudi v tehničnem smislu. Predstavlja modern videz interierja brez vidne nosilne konstrukcije, izvedbo zasteklitev od tal do stropa, zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh z ali brez napušča kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh, dovršene detajle in zaščito zunanje lesene konstrukcije, kar omogoča trajno zaščito in minimalni obseg vzdrževanja.

 

VITA NOVA Modern 115

Energijsko varčna, prijazna do okolja in zdrava hiša

KAGERJEVA hiša je skozi celotno življenjsko dobo prijazna do okolja. To dosežemo z inteligentno zasnovo hiše in z uporabo naravnih danosti, kot sta sončno obsevanje in energija zemlje. Prav tako stremimo k vgradnji optimalnih izolacijskih materialov, uporabi tehnologije vračanja toplote in obnovljivih virov energije, ki izdatno zmanjšajo porabo potrebno za kvalitetno bivanje. 

Le zdrava hiša predstavlja srečen dom. Le-ti lahko obstajajo v zdravem okolju. Zdravi domovi zagotavljajo ugodno in prijetno bivalno klimo, ki jo zagotavlja svež zrak, uravnovešene temperature vseh površin, kontrolirano kroženje zraka in obilica naravne svetlobe. Dopolnjuje jih odprt prostor, ki omogoča rast zelenju znotraj in zunaj hiše. Takšni domovi zagotavljajo neoviran pogled navzven ter so temelj dolgoročnega razvoja družine in družbe kot celote.

Ekipa Kager Hiše
info@kager.si

Zaupajte nam vaše želje!