March 2, 2016 Andrej Pulko

dom16_728x90_obiscite_nas


Vabimo vas, da nas obiščete na Sejmu Dom 2016 na našem razstavnem prostoru v dvorani A – KUPOLA.

VITA NOVA ima toliko prednosti, da jo želimo približati vsakomur. To je razlog, da smo razvili štiri družine leseno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih in se prilagajajo različnim naročnikovim željam, potrebam in finančnim zmožnostim.VITA NOVA Urbana

nam predstavlja zlitje najboljših detajlov iz družine hiš VITA NOVA Classic in Modern. Predstavlja moderen videz ujet v klasično arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Namenjena je vsem, ki si želite odprtih pogledov v okolico in pravo mero intimnosti.

Nastala je v sledi iskanja izboljšanja ekonomičnosti gradnje na nivoju začetnih stroškov investicije in dolgoročnega vzdrževanja. Naš namen je bil ustvariti pravo mero odprtosti in intime, ki si ga želi vsaka družina in jo je mogoče ustvariti tudi na manjših zemljiščih v mestnem ali primestnem okolju. Iz vhodne strani je delno zaprta, kjer se za elegantnimi vhodnimi vrati skriva družinsko življenje v povezanem tlorisu in se preko steklenih površin zliva z neposredno okolico.


KAGER_VITA_NOVA_URBANA_158_01VITA NOVA Modern

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno prilagodljivost in izvedbo tako v smislu arhitekture kot tudi v tehničnem smislu.

Predstavlja modern videz interierja brez vidne nosilne konstrukcije, izvedbo zasteklitev od tal do stropa, zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh z ali brez napušča kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh, dovršene detajle, zaščito zunanje lesene konstrukcije z Alu maskami, kar omogoča trajno zaščito in minimalni obseg vzdrževanja.

VNM 130 D_01VITA NOVA Classic

VITA NOVA Classic predstavlja sinonim gradnje z lesom in steklom ter je odlično izhodišče za snovanje novih objektov, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. V kolikor bi želeli strniti lastnosti VITA NOVE Classic v nekaj vrstic, bi napisali, da jo vizualno zaznamuje klasično umirjena podoba in zelo lepo ji pristojijo tako nevtralne pokrivne barve kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.

KAGER_VITA NOVA ElegancaVITA NOVA Edition

VITA NOVA Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu stekleno – lesene gradnje. Je nadgradnja sistema VITA NOVA Classic. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza.

Kager hisa_VITA NOVA Edition_Pekre_07HIŠE ARHITEKTOV

predstavljajo soustvarjanje med kupcem in arhitektom. Poosebljajo zaupanje, spoštovanje, nadgradnjo in dopolnjevanje. Arhitektu je zaupano oblikovanje idejne zasnove, ki sledi kupčevim željam, potrebam in načinu življenja. Lahko so v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture, Kagerjeve hiše znajo uresničiti vse ustvarjalne zamisli in vizije vašega arhitekta.


Kager_individualna hisa_Maribor_02


Obiščite nas na 55. Sejmu Dom, kjer vam bomo z veseljem predstavili naš program in prisluhnili Vašim željam!

Ekipa Kager Hiše
info@kager.si


Zaupajte nam vaše želje!