April 11, 2016 Andrej Pulko

Na letošnjem prvem dnevu odprtih vrat v Sloveniji, za vas odpiramo dve Kagerjevi hiši VITA NOVA. Obe sta v okolici Ljubljane, med njima je le pol ure vožnje z avtomobilom.

V soboto, 23. aprila, vas vabimo, da v živo spoznate lepote in udobje bivanja v leseno – stekleni hiši.


VITA NOVA je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA.

Tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli ji dajejo večno eleganco.

Središče pritličja predstavlja odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je s številnimi steklenimi površinami povezan z okolico. Za mirno delo je na razpolago še kabinet, ki je lahko tudi soba za goste. Mansarda je namenjena počitku, v njej pa se nahajajo spalnica, dve  prijetni sobi, spalnica, kopalnica in povezovalna galerija, ki je lahko prostor za igro ali počitek z lepim razgledom v okolico.

Posebnost druge odprte hiše je osrednji prostor s pasom steklene strehe, ki daje poseben svetlobni pečat, vpliva na razpoloženje in omogoča dodatne energetske prihranke.

Za vas hiši odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti še nova program hiš VITA NOVA Urbana in Modern, ki se s svojimi detajli prilagajata vsakemu posamezniku, njegovim željam, potrebam in lokacijskim pogojem. S serijo hiš VITA NOVA namreč stremimo k cilju – »steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje«.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat, vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točna hišna naslova in vam odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!