October 1, 2014 Andrej Pulko

Unikatna VITA NOVA v Nemčiji

V podjetju še naprej uspešno sledimo strategiji širjenja naše mreže na tuje trge in tako v mesecu novembru začenjamo z gradnjo unikatne VITA NOVE v Nemčiji, v mestu Darmstadt, ki se nahaja v bližini Frankfurta. Nemškega kupca smo prepričali z našo preciznostjo in kreativnim inženiringom skeletno – steklene gradnje. Pri odločitvi za Kagerjevo stekleno hišo pa so prav tako pomembno vlogo odigrale naše več kot dvajsetletne izkušnje s poznavanjem nemškega in ostalih evropskih trgov.

Kager_Haus_VN_Darmstadt_02_CROP

Za družino v Darmstadtu ustvarjamo nov dom, ki bo imel 165 m2 bivalnega prostora. V pritličju bo odprt in svetel dnevni prostor z jedilnico, v zgornjem nadstropju pa bo dovolj prostora za vse družinske člani, ko se bodo želeli umakniti ali spočiti v svoji sobi.

Vita Novo odlikujejo svetli prostori, premišljeni detajli in neločljiva povezanost z naravo, saj je njena osnovna in primarna konstrukcija narejena iz lesa, ki je najvišje kvalitete in obdelan z vso preciznostjo človeških rok. Vsaka hiša je unikatna, pri nastajanju Vita Nove ni proizvodnje, ni serijskega in rutiniranega dela. Pod budnimi očmi tesarskih in mizarskih mojstrov nastajajo unikatne hiše, ki osrečujejo številne družine.,

Zaupajte nam vaše želje!