March 1, 2019 Andrej Pulko

Vabljeni na Sejem DOM od 05. do 10. marca , kjer nas najdete v hali A – Kupola s  predstavitvijo raznolikega programa naših visoko učinkovitih leseno-steklenih hiš.

VITA NOVA Modern

Leseno-steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Ponaša se z modernim videzom eksterierja in interierja, glede na želje naročnika in zahteve iz prostorskih načrtov pa lahko posamezen model hiše izvedemo z ravno, eno-, dvo- ali večkapno streho. Ti sodobni modeli so namenjeni naročnikom iz urbanih mest in omogočajo minimalni obseg dolgoročnega vzdrževanja.  EKO SKLAD

KAGER_VITA NOVA Modern

Posodobljeni modeli VITA PRIMA

Ta družina hiš je bila lanskoletna uspešnica. So finančno zanimive in predstavljajo fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo. Odlikuje jih udobje in visoka energetska učinkovitost , ki lahko preraste v nič-energijsko hišo. Predstavljajo sodobnost, ki se spogleduje s pasivno in trajnostno naravnano gradnjo, ob tem pa ne zanemarjajo topline doma.  EKO SKLAD

KAGER_VITA PRIMA

VITA NOVA Urbana

Predstavlja moderen videz ujet v klasično arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Nastala je v sledi iskanja izboljšanja ekonomičnosti gradnje in dolgoročnega vzdrževanja. Naš namen je bil ustvariti pravo mero odprtosti in intime, ki si ga želi vsaka družina in jo je mogoče ustvariti tudi na manjših zemljiščih v mestnem ali primestnem okolju.

KAGER_VITA NOVA Urbana

VITA NOVA Classic

To je sinonim gradnje z lesom in s steklom ter odlična in že mnogokrat preizkušena osnova za snovanje novih objektov, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, primerna je za primestno kot in podeželsko okolje.

KAGER_VITA NOVA Classic

VITA NOVA Edition

Gre za poosebljeno eleganco in presežek v sistemu gradnje les in steklo. Omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelja objekta. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza.

KAGER_VITA NOVA Edition

Zaupajte nam vaše želje!