March 8, 2018 Andrej Pulko

Z veseljem vas pričakujemo na letošnjem sejmu DOM, kjer smo za vas pripravili zanimiv  program in lep sejemski prostor, ki ga najdete v hali A – Kupola.

Novost letošnjega programa so hiše, ki smo jih poimenovali »VITA PRIMA«. Njena oblikovalska svežina misli na uporabnika in ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. So finančno zanimive in predstavljajo fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo. Predvsem pa za mlade pare in družine, ki načrtujejo prvo selitev. Odlikuje jih udobje in visoka energetska učinkovitost , ki lahko preraste v NIČ-energijsko hišo. Predstavljajo sodobnost, ki se spogleduje s pasivno in trajnostno naravnano gradnjo, ob tem pa ne zanemarjajo topline doma. Zasnovane so tako, da investitorjem omogočajo pridobitev nepovratnih sredstev pri Eko skladu

Leseno steklena hisa druzine VITA Prima

Osrednja nit sejemske predstavitve je naš edinstven program leseno-steklenih hiš, ki poosebljajo sožitje notranjega in zunanjega bivanja. Z izjemnim občutkom za odprtost in svobodo dajejo bivanju povsem nov pomen,  ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa jim dajejo neprecenljivo eleganco. Leseno-steklene hiše, ki jih predstavljamo pod blagovno znamko VITA NOVA, imajo toliko prednosti, da jih želimo približati vsakomur. Predstavljajo pomemben energetski potencial, saj transparenten ovoj omogoča dotok brezplačne sončne energije, visoka izolativnost stekel in prepustnost sončnega sevanja pa temu dejavniku še povečujeta pomen.

Ob individualnih oziroma unikatnih projektih ter hišah VITA PRIMA, predstavljamo štiri družine leseno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih.

Leseno steklena hisa druzine VITA NOVA Classic

VITA NOVA Classic predstavlja izhodišče pogovora z bodočim lastnikom nove hiše. Je hkrati sinonim gradnje z lesom in s steklom ter odlična in že mnogokrat preizkušena osnova za snovanje novih objektov, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, primerna pa je tako za primestno kot tudi za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne barve in tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.

VITA NOVA Edition 400

VITA NOVA Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu gradnje les – steklo. Predstavlja nadgradnjo sistema VITA NOVA Classic. Nadgradnjo v velikostnem razredu in primarne konstrukcije ter omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelja objekta. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza. Ustvarjena je za predmestja, kjer lahko na dovolj velikem zemljišču zaživi v polni lepoti.

VITA NOVA Urbana 155

VITA NOVA Urbana predstavlja zlitje najboljših detajlov iz družine hiš VITA NOVA Classic in Modern.  Predstavlja moderen videz ujet v klasično arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Namenjena je vsem, ki si želijo odprtih pogledov v okolico in pravo mero intimnosti. Nastala je v sledi iskanja izboljšanja ekonomičnosti gradnje in dolgoročnega vzdrževanja. Naš namen je bil ustvariti pravo mero odprtosti in intime, ki si ga želi vsaka družina in jo je mogoče ustvariti tudi na manjših zemljiščih v mestnem ali primestnem okolju.

VITA NOVA Modern 130

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno prilagodljivost in izvedbo tako v smislu arhitekture kot tudi v tehničnem smislu. Predstavlja moderen videz interierja brez vidne nosilne konstrukcije, izvedbo zasteklitev od tal do stropa, zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh z ali brez napušča kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh, dovršene detajle in zaščito zunanje lesene konstrukcije, kar omogoča trajno zaščito in minimalni obseg vzdrževanja.

Zaupajte nam vaše želje!