January 27, 2017 Andrej Pulko

Predstavljamo nov ekskluziven projekt, izveden po idejni zasnovi arhitekta Andree Folla in njegovega naročnika, ki je imel željo, da biva v moderni in razkošni dvo-stanovanjski pritlični hiši. Na površini 900 m2 je tako nastala edinstvena hiša v eni etaži, kjer sta ločeni večje in manjše razkošno stanovanje.

Projekt odlikuje izvrstno zasnovana arhitektura, ki zagotavlja tako odprte družinske prostore brez kakršnih koli ovir kot tudi intimo, kadar je le-ta potrebna. Vsak družinski član ima ob svoji sobi še lastno kopalnico in garderobo, spalnica za starše pa je ob tem obogatena še s pogledom in izhodom na bezensko teraso.  Bivanje v dnevnem prostoru se preko številnih steklenih površin prepleta z zunanjim razkošjem na pokriti loži ali bazenski terasi.


Ob modernem designu, so bistvene tudi tehnološke rešitve z visokomi izkoristki, nadzorovani sistemi mehanskega prezračevanja in fotovoltaike.  Vgrajene so pametne instalacije za nadzor senčenja, osvetlitve, varovanja, ogrevanja in hlajenja hiše. Vsekakor je to edinstven projekt, ki poleg razkošja v eni etaži, ponuja še visoke tehnološke rešitve., ,

Zaupajte nam vaše želje!