May 28, 2014 Andrej Pulko

Pred nekaj dnevi smo pričeli z montažo prvega objekta na francoskem trgu!
Individualna apartmajska hiša, v velikosti 430 m2, se gradi v turističnem naselju La Chapelle Aubareil.

Prodor na francoski trg predstavlja velik uspeh, saj velja za izredno zaprtega za vse tuje ponudnike. Francoskega poslovnega partnerja, arhitekta Daniela Larré Péreza in končnega investitorja smo prepričali z našim znanjem, s tehnično dovršenostjo in poznavanjem posameznih detajlov.

Skupina arhitektov iz projektivnega biroja Next Generation Home iz Pariza je zasnovala arhitekturno izjemno zahtevno idejo za več-apartmajsko hišo v velikosti 430 m2, za katero so dokončanje projekta in izvedbo zaupali našim strokovnjakom. Naloga naših projektantov je bila, da natančno sledijo predvidenim detajlom, kombinaciji različnih materialov in barv, ki so jih predvideli pariški arhitekti in investitor. Sodelovanje našega in pariškega projektivnega biroja je ves čas potekalo na visokem tehnološkem in komunikacijskem nivoju. Po mesecu dni projektantskega dela je bil projekt pripravljen za pripravo apartmajske hiše v naši proizvodnji.

Pri sklenitvi tega posla so prav tako pomembno vlogo odigrale izkušnje iz poslovanja z drugimi tujimi partnerji in prilagajanje njihovim specifičnim poslovnim običajem, bontonu in seveda jeziku.

 

facebook
, ,

Zaupajte nam vaše želje!