December 2, 2014 Andrej Pulko

Pričetek gradnje VITA NOVE v Nemčiji

V zadnjem novembrskem tednu smo navkljub sivim in hladnem dnem začeli z montažo unikatne VITA NOVE v Nemčiji, in sicer v mestu Darmstadt, ki se nahaja v bližini Frankfurta.

Kager_Haus_Darmstadt_Baustelle_12

Pri gradnji VITA NOVE se sedaj pokaže kvaliteta podjetja oziroma izurjenost celotne ekipe. Na gradbišču se sestavi končna slika, ki pokaže, ali je vse izvedljivo, kot je bilo zamišljeno. Zadnje dejanje, ki je ravno tako pomembno kot predhodna, bodo naredili monterji. Elemente nove hiše morajo sestaviti brez odstopanj in brez napak. Razložiti iz tovornjakov, namestiti in sestaviti brez poškodb in napak, kar zahteva izurjene in izkušene delavce. Z veliko mero potrpežljivosti se element po element sestavlja v dovršeno celoto, ki mora izpolniti pričakovanja in želje kupca.

Za družino v Darmstadtu ustvarjamo nov dom, ki bo imel 165 m2 bivalnega prostora. V pritličju bo odprt in svetel dnevni prostor z jedilnico, v zgornjem nadstropju pa bodo prijetni prostori za vse družinske člane, ko se bodo le-ti želeli umakniti ali spočiti v svoji sobi.

Zaupajte nam vaše želje!