VITA NOVA v toplih barvah lesa

V osrednji Sloveniji stoji klasična Vita Nova, ki ji daje lepoto lesena konstrukcija v toplih lazurnih barvah in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem.
V osrednji Sloveniji stoji klasična Vita Nova, ki ji daje lepoto lesena konstrukcija v toplih lazurnih barvah in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem. Njena klasično umirjena podoba je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA Classic. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.

Energijsko varčna in prijazna do okolja

Kagerjeva hiša je skozi celotno življenjsko dobo prijazna do okolja. To dosežemo z inteligentno zasnovo hiše, uporabo naravnih danosti, kot sta sončno obsevanje in energija zemlje. Prav tako stremimo k vgradnji optimalnih izolacijskih materialov, uporabi tehnologije vračanja toplote ter obnovljivih virov energije, ki izdatno zmanjšajo porabo potrebno za kvalitetno bivanje.

"V osrednji Sloveniji stoji klasična Vita Nova, ki ji daje lepoto lesena konstrukcija v toplih lazurnih barvah in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem."

Zdrava hiša

Le zdrava hiša predstavlja srečen dom. Le ti lahko obstajajo v zdravem okolju. Zdravi domovi zagotavljajo ugodno in prijetno bivalno klimo, ki jo zagotavlja svež zrak, uravnovešene temperature vseh površin, kontrolirano kroženje zraka in obilica naravne svetlobe. Dopolnjuje jih odprt prostor, ki omogoča rast zelenju znotraj ter zunaj hiše. Takšni domovi zagotavljajo neoviran pogled navzven ter so temelj dolgoročnega razvoja družine in družbe kot celote.

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!