VITA NOVA Na Gorenjskem

VITA NOVA Classic je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.

KAGER_leseno-steklena-hisa_Begunje_02C

Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA. Naravne barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen, ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.

"VITA NOVA Classic je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. "

Središče pritličja predstavlja odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je s številnimi steklenimi površinami povezan z okolico. Za delo v domači pisarni je v pritličju na razpolago še kabinet, ki se prav tako odpira na dvorišče.  Mansarda je namenjena počitku, v njej pa se nahajajo spalnica, dve  prijetni sobi in prostorna kopalnica. Svetloba lepo prehaja čez vse prostore, saj se steklene površine pojavljajo na vseh straneh.

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!