VITA NOVA Eleganca

pohištveni elementi bele in črne barve v visokem sijaju so natančno umeščeni med leseno skeletno konstrukcijo, ki v teh čistih linijah pokaže svoje naravno bogastvo

Veličanstvo elegantne bele in magične črne

Eleganca čistih belih linij skeletne konstrukcije in prozornost velikih steklenih površin se prepletata z magično črno barvo pohištvenih elementov, kar daje tej VITA NOVI izjemno veličanstvo. A to se še poveča, ko vidimo, da je hiša obdana z idilično okolico in njenimi naravnimi odtenki rjavo – zelene barve, ki prihajajo iz bližnjega gozda in travnatih površin.

Minimalistična arhitektura in bela skeletna konstrukcija

S prefinjenim občutkom izbrani pohištveni elementi bele in črne barve v visokem sijaju so natančno umeščeni med leseno skeletno konstrukcijo, ki v teh čistih linijah pokaže svoje naravno bogastvo. Eleganca in povezanost belo – črne kuhinje, jedilnice in dnevne sobe je obogatena s stopniščem z lesenimi podnicami v naravnem odtenku ter seveda z okolico, ki VITA NOVO neprekinjeno dopolnjuje.

"pohištveni elementi bele in črne barve v visokem sijaju so natančno umeščeni med leseno skeletno konstrukcijo, ki v teh čistih linijah pokaže svoje naravno bogastvo"

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!