Prelivanje lesa, stekla in kamna

V tej referenčni hiši se na prefinjen način skladajo trije različni materiali: les, steklo in kamen.

Predstavljamo vam še eno klasično Vita Novo, ki ji daje lepoto lesena konstrukcija v toplih rjavih tonih in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem. Njena klasična umirjena podoba je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje.

Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA Classic. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.

Velike steklene površine odpirajo bivalni prostor z jedilnico, dnevno sobo in kuhinjo ter jih povezujejo z naravo. Pritličje dopolnjujejo še spalnica za starše, kopalnica in garderoba ter odprto stopnišče z dostopom v mansardo.

"V tej referenčni hiši se na prefinjen način skladajo trije različni materiali: les, steklo in kamen."

Odprta galerija z dvema strešnima oknoma daje poseben svetlobni pečat in omogoča prelivanje notranjosti z zunanjostjo tudi v podstrešnem delu hiše. S premišljeno umeščenostjo dodatnih steklenih površin tudi v mansardnih sobah, je počitek ali delo v njih še prijetnejši.

V tej referenčni hiši se na prefinjen način skladajo trije različni materiali: les, steklo in kamen. S svojim zlivanjem in prehajanjem iz enega v drugega pa tvorijo prekrasno celoto in ustvarjajo izjemno toplino doma.

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!