Na obrobju mesta

Zaradi svoje dovršenosti in značilnih detajlov ustavlja poglede vseh mimoidočih, njenim stanovalcem pa omogoča nadvse prijeten dom.

Predstavljamo vam klasično KAGERJEVO leseno-stekleno hišo iz obrobja slovenske prestolnice, ki zaradi svoje dovršenosti in značilnih detajlov ustavlja poglede vseh mimoidočih, njenim stanovalcem pa omogoča nadvse prijeten dom.

VITA NOVA Classic je namreč sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA.

Tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli ji dajejo večno eleganco.

Središče pritličja predstavlja odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je s številnimi steklenimi površinami povezan z okolico. Za mirno delo je na razpolago še kabinet, ki je lahko tudi soba za goste.

"zaradi svoje dovršenosti in značilnih detajlov ustavlja poglede vseh mimoidočih, njenim stanovalcem pa omogoča nadvse prijeten dom"

Mansarda je namenjena počitku, v njej pa se nahajajo spalnica, dve  prijetni sobi, spalnica, kopalnica in povezovalna galerija, ki je lahko prostor za igro ali počitek z lepim razgledom v okolico.

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!