Hiša VARESE

Projekt se zgleduje po zgledu ameriških vil s pogledom na Atlantski ocean, s slogom, ki temelji na velikih terasah, svetlih barvah in transparentnih steklenih površinah.

Individualna hiša VARESE

Predstavljamo vam novo izvedeno individualno hišo, ki stoji sredi urbanega naselja v pokrajini Varese, v Italiji. Že od samega začetka je naročnik – investitor aktivno sodeloval pri snovanju te moderne nadstropne hiše z ravno streho, ki je iz vhodnega portala precej zaprta, medtem ko se popolnoma odpira na svojo dvoriščno stran.

Projekt se zgleduje po zgledu ameriških vil s pogledom na Atlantski ocean, s slogom, ki temelji na velikih terasah, svetlih barvah in transparentnih steklenih površinah. Bivalni prostor se v celoti odpira preko steklenih sten na zunanjo teraso s pogledom na bazen in vrt, ki ga krasijo avtohtone eksotične vrste.

V dnevnem prostoru je ena od številnih posebnosti, ki naredi projekt še elegantnejši, serija mini LED svetil, ki v večernem času ustvarjajo učinek zvezdnega neba. Posebna pozornost je bila namenjena tudi pohištvenim elementom, barvam, kombinaciji lesenega poda in stopnic ter transparentni stekleni ograji, ki zagotavlja nevidno zaščito med prehodi etaž.

Hiša je visoko energetsko učinkovita in uvrščena v energetski razred A2. Energetska tehnologija vključuje integrirani fotonapetostni sistem, toplotno črpalko z rekuperacijo, avtomatizacijo doma in sistem aktivnega senčenja. Hiša je torej trajnostno naravnana, prijazna okolju ter zlasti njenim uporabnikom.

"Projekt se zgleduje po stilu ameriških vil s pogledom na Atlantski ocean, s slogom, ki temelji na velikih terasah, svetlih barvah in transparentnih steklenih površinah."

VSI REFERENČNI PROJEKTI

INDIVIDUALNI PROJEKTI predstavljajo neskončnost domišljije. In vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu. Pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture. Zato brez skrbi, Kager Hiša zna uresničiti vse vaše ustvarjalne zamisli in vizije vašega arhitekta, s poudarkom na skrbno izbranem detajlu.

Zaupajte nam vaše želje!