Hiša VERCELLI

V srcu urbanega okolja, ki je opredeljeno s togo geometrijo, se je rodila ideja, ustvariti oazo miru in spokojnosti ...

ARHITEKT: Franco FORTUNATO

Navzgor odprta streha in velike steklene površine

V srcu urbanega okolja, ki je opredeljeno s togo geometrijo, se je rodila ideja, ustvariti oazo miru in spokojnosti. Elementa, ki najbolj formalno in funkcionalno zaznamujeta arhitekturo hiše, sta navzgor odprta streha in glavni del hiše, ki ga tvorijo velike steklene površine. Hiša je sestavljena iz osrednjega dela z dvema nadstropjema, ki ga na severni in zahodni strani obdaja še en del, v katerem se nahajajo delovni prostori, ki so osvetljeni od zgoraj.

Da se ne prekine tok svetlobe proti notranjosti, sta galerija in balkon zgrajena na lesenih nosilcih in steklu, kar pri sončnem vremenu ustvarja prave igre senc v prostorih, hkrati pa služi senčenju dnevne sobe v sončnih poletnih mesecih.

Medtem ko je skupno družinsko bivanje zasnovano v odprtem dnevnem prostoru v centralnem delu z dvokapnico, se v levem pritličnem kraku nahajajo otroški sobi z njuno kopalnico ter spalnica za starše s samostojno kopalnico in garderobo. Vse sobe imajo pogled in dostop na teraso z bazenom. Desni pritlični krak je namenjen garaži.

Hiša CURREGIO je nova predstavnica HIŠ ARHITEKTOV, ki predstavljajo neskončnost domišljije in soustvarjanje med kupcem, arhitektom in našimi strokovnjaki. Vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu, pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture. HIŠE ARHITEKTOV so pripravljene na sodelovanje z arhitekti, ki za svoje naročnike zahtevajo najmanj vrhunskost in bivanje oplemenitijo z unikatnostjo.

"v srcu urbanega okolja, ki je opredeljeno s togo geometrijo, se je rodila ideja, ustvariti oazo miru in spokojnosti"

VSI REFERENČNI PROJEKTI

INDIVIDUALNI PROJEKTI predstavljajo neskončnost domišljije. In vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu. Pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture. Zato brez skrbi, Kager Hiša zna uresničiti vse vaše ustvarjalne zamisli in vizije vašega arhitekta, s poudarkom na skrbno izbranem detajlu.

Zaupajte nam vaše želje!