Hiša CUREGGIO

Projekt predstavlja geometrijo treh elementov: centralne dvokapnice v dveh etažah in dveh kril v pritličju z ravno streho ...

ARHITEKT: Maurizio FORELLO in Alessandro CIAPPONI

Individualna hiša CUREGGIO v pokrajini Novara

Predstavljamo vam novo individualno hišo, ki smo jo izvedli v kraju Cureggio v italijanski pokrajini Novara. Nastala je po naročilu kupca in idejni zasnovi arhitektov Maurizia Forelle in Alessandra Ciapponija.

Projekt predstavlja geometrijo treh elementov: centralne dvokapnice v dveh etažah in dveh kril v pritličju z ravno streho. Velike steklene površine povezujejo interier z zunanjim bazenom in teraso ter omogočajo vstop svetlobe v prostor skozi cel dan. Svetloba in sonce preplavljata velik dnevni prostor, ki se nahaja v glavni stavbi z odprto dvojno višino do slemena, kjer galerija z visečim hodnikom omogoča dostop na balkon s pogledom na bazen. Izjemna stenska ura in filigransko obdelan strop v beli barvi dajeta poseben šarm v tej italijanski hiši.

Medtem ko je skupno družinsko bivanje zasnovano v odprtem dnevnem prostoru v centralnem delu z dvokapnico, se v levem pritličnem kraku nahajajo otroški sobi z njuno kopalnico ter spalnica za starše s samostojno kopalnico in garderobo. Vse sobe imajo pogled in dostop na teraso z bazenom. Desni pritlični krak je namenjen garaži.

Hiša CURREGIO je nova predstavnica HIŠ ARHITEKTOV, ki predstavljajo neskončnost domišljije in soustvarjanje med kupcem, arhitektom in našimi strokovnjaki. Vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu, pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture. HIŠE ARHITEKTOV so pripravljene na sodelovanje z arhitekti, ki za svoje naročnike zahtevajo najmanj vrhunskost in bivanje oplemenitijo z unikatnostjo.

"Izjemna stenska ura in filigransko obdelan strop v beli barvi dajeta poseben šarm v tej italijanski hiši."

VSI REFERENČNI PROJEKTI

INDIVIDUALNI PROJEKTI predstavljajo neskončnost domišljije. In vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu. Pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture. Zato brez skrbi, Kager Hiša zna uresničiti vse vaše ustvarjalne zamisli in vizije vašega arhitekta, s poudarkom na skrbno izbranem detajlu.

Zaupajte nam vaše želje!