Eleganca na 21

21 je filigransko oblikovana hišna številka na tej čudoviti VITA NOVI, kjer se pogled ustavi že na izjemnih vhodnih vratih, ...

Predstavljamo vam prekrasno leseno – stekleno hišo, ki jo po njeni konstrukcijski zasnovi uvrščamo v družino hiš VITA NOVA Classic. Idejno zasnovo smo oblikovali v našem projektivnem biroju, njena končna podoba pa je nastala po ideji ponosnih lastnikov in ročnemu delu posameznih mojstrov.

21 je filigransko oblikovana hišna številka na tej čudoviti VITA NOVI, kjer se pogled ustavi že na izjemnih vhodnih vratih, ki vas pozdravijo z vso svojo črno impozantnostjo na beli fasadi. Ob vstopu v hišo vas čaka presenečenje, saj se vaš pogled ne ustavi v prostoru, ampak potuje skozi njega in se preko transparentnih steklenih površin odpira v zeleno okolico.

VITA NOVA je namreč hiša, ki temelji na svetlih prostorih, premišljenih gradbenih detajlih in se zlije z okolico, da postane njen nevidni del. Svetloba in odprtost, ki vas spremljata na vsakem koraku je bivanjski privilegij brez primerjave. Doma ste v naravi in narava je doma v vašem domu. VITA NOVA izhaja iz inovativne skeletne konstrukcijske zasnove, ki ji daje brezmejnost. Zato se zna povsem prilagoditi vašemu življenjskemu slogu in naravnim danostim vaše parcele. Ponuja kreiranje prostih, fleksibilnih in inovativnih tlorisov s prosto prehodnimi prostori, z možnostjo oblikovanja sob z uporabo vgrajenega pohištva in logično organizacijo funkcionalnih sklopov: dnevno – bivalnih ter intimno – spalnih prostorov. Predvsem pa omogoča navdušujoč stik bivanjskega z zunanjim prostorom – podaljšani bivalni del v atrij, vrt, teraso, balkon ali ložo na odprtem.

"21 je filigransko oblikovana hišna številka na tej čudoviti VITA NOVI, kjer se pogled ustavi že na izjemnih vhodnih vratih, ki vas pozdravijo z vso svojo črno impozantnostjo na beli fasadi."

Središčni prostor predstavlja komunikacijo med stanovalci in med posameznimi prostori v hiši. Centralni prostor povezuje ostale dele hiše v horizontalni in vertikalni smeri. V horizontalni smeri jih povezuje z združevanjem prostorov v skupno skladno celoto, v vertikalni smeri pa jih združuje s stopniščem in z galerijo. Z združevanjem tako nastane en velik volumen, v katerem lahko dihamo s polnimi pljuči. V nas zbuja prijeten in kakovosten občutek bivanja, saj prostori dobijo kvalitetno svetlobo skozi ves dan. Daje nam občutek miru in svobode, ki ga ob hitrem tempu življenja pogrešamo.

Predstavljena VITA NOVA nas navduši s svojo eleganco v transparentno stekleno – leseni konstrukciji, odeti v belo barvo, in filigransko izdelanih pohištvenih elementih, ki so nastali izpod rok izbranega pohištvenega mojstra. Prefinjen okus in občutek za lepoto teh ponosnih lastnikov se kaže na vsakem koraku.

OSTALI REFERENČNI PROJEKTI DRUŽINE VITA NOVA CLASSIC

Zaupajte nam vaše želje!