April 20, 2015 Andrej Pulko

Otvoritev vzorčne hiše KAGER v Moskvi

21. aprila 2015 smo uradno vstopili na ruski trg in odprli vrata vzorčne hiše KAGER v naselju vzorčnih hiš ob poslovnem centru Moskve.

Lansko leto smo z družbo ALK plus LLC iz Moskve podpisali dogovor o generalnem zastopstvu KAGER HIŠE in top blagovne znamke VITA NOVA, ki predstavlja skeletno – stekleno gradnjo ter pooseblja svetlobo, naravo, dom in življenje.

 KAGER_vzorcna hisa Moskva_01a

V naselju vzorčnih hiš predstavljamo model hiše VITA NOVA 209, ki je predstavnica družine hiš VITA NOVA Edition. Njena superiorna zasnova omogoča zasteklitev celotne fasade oziroma pročelje hiše, prav tako pa se kaže ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza. VITA NOVA 209 bo hkrati vzorčna hiša in informativno – prodajna pisarna za vse ruske kupce KAGER hiše.

Natančno po dogovoru z ruskim partnerjem smo 06. septembra 2014 pričeli z montažo naše hiše, danes pa odpiramo njena vrata. Otvoritve se je udeležila tudi gospa Andreja Kuzman, prva sekretarka za gospodarstvo iz Veleposlaništva Republike Slovenije v Moskvi. Z veseljem smo ji razkazali vzorčno hišo in predstavili naše načrte za prihodnost.


,

Zaupajte nam vaše želje!