November 23, 2016 Andrej Pulko

V slikoviti turistični vasici v Občini Tolmin gradimo novo hišo, ki odpira poglede na stičišče alpskega in primorskega sveta.  Vita Nova Classic se s temeljno leseno konstrukcijo v toplih lazurnih barvah in s transparentnimi steklenimi površinami zliva z okolico in predstavlja mirno in prijetno bivanje.

Med Sočo in Tolminko ustvarjamo nov dom ali počitniško hišo, ki ima 130 m2 bivalnega prostora. Središče  pritličja je odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je s številnimi steklenimi površinami povezan z okolico. Osrednji prostor se odpira do strešine, kjer pas steklene strehe daje poseben svetlobni pečat, kamin pa poskrbi, da so hladni in dolgi zimski večeri prijetnejši. V mansardi se nahajajo tri svetle in prostorne sobe, kopalnica in savna.

Tudi ta VITA NOVA je izjemno energijsko varčna in prijazna do njenih stanovalcev in okolja. To smo dosegli s premišljeno zasnovo hiše, z vgradnjo optimalnih izolacijskih materialov, z uporabo tehnologije vračanja toplote in uporabo obnovljivih virov energije.  Predstavlja zdravo hišo s prijetno bivalno klimo in obilico naravne svetlobe.


Objekt: Individualna stanovanjska hiša
Arhitekt: KAGER HIŠA d.o.o. – VITA NOVA Classic
Lokacija: Tolmin, Slovenija
Pričetek gradnje:
november 2016
,

Zaupajte nam vaše želje!