February 26, 2015 Andrej Pulko

Predstavljamo vam nov kreativen model hiše VITA NOVA Modern, ki izžareva tako prefinjen čut za estetiko kot tudi za funkcionalnost. Z dvema polnima etažama je hiša primerna tako za primestno kot mestno okolje in s svojo arhitekturo ponuja izjemno ugodje bivanja tako v pritličju kot v nadstropju.

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno prilagodljivost in izvedbo tako v smislu arhitekture kot tudi v tehničnem smislu.

KAGER_VN MODERN 128_2

VITA NOVA Modern predstavlja:

  • modern videz interierja brez vidne nosilne konstrukcije,
  • zasteklitev na zunanji strani skeletne konstrukcije in izvedbo zasteklitve od tal do stropa,
  • zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh z ali brez napušča kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh,
  • dovršene detajle,
  • zaščito zunanje lesene konstrukcije z Alu maskami, kar omogoča trajno zaščito in minimalni obseg vzdrževanja.

VITA NOVA ima toliko prednosti, da jo želimo približati vsakomur. To je razlog, da razvijamo družino skeletno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih. V želji po približanju sodobnim potrebam in zahtevam bivanja, smo razvili sistem skeleta, ki omogoča najbolje iz dveh pogledov, s strani trajnosti in ekonomike ter topline in prijaznosti do stanovalcev. Razvili smo skelet, ki je z zunanje strani trajno zaščiten pred vremenskimi vplivi in posledično vzdrževanjem, na notranji strani pa smo ohranili domačnost in toplino vidnega lesa. Pri razvoju hiš prihodnosti pa vsekakor ne zanemarjamo pomena kvalitete bivanja v smislu naravne svetlobe, odprtih pogledov, vizualno všečnih ter arhitekturno skladnih objektov, ki so navdih tako za stanovalce kot za okolico.


, ,

Zaupajte nam vaše želje!