March 18, 2016 Andrej Pulko

Konec meseca februarja smo odprli novo gradbišče v Tržiču, kjer gradimo individualno Vita Novo. Odlikuje jo mogočna lesena konstrukcija v toplih barvah, transparentne steklene površine, odprti prostori in leseno stavbno pohištvo s troslojno zasteklitvijo.

Za družino v Tržiču ustvarjamo nov dom, ki ima 150 m2 bivalnih površin. Središče  pritličja predstavlja odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki je s številnimi steklenimi površinami povezan z okolico. Pritličje dopolnjuje še soba za goste in manjša kopalnica.  V mansardi z mogočno stekleno frčado se nahajajo tri prijetne otroške sobe, spalnica za starše in družinska kopalnica. Vsi prostori so lepo osvetljeni in omogočajo poglede na celotno okolico hiše.

Tudi ta VITA NOVA je izjemno energijsko varčna in prijazna do njenih stanovalcev in okolja. To smo dosegli s premišljeno zasnovo hiše, z vgradnjo difuzijsko odprtih izolacijskih materialov ter uporabo obnovljivih virov energije.  Predstavlja zdravo hišo s prijetno bivalno klimo in obilico naravne svetlobe.


Objekt:

Stanovanjska hiša


Arhitekt:

KAGER HIŠA d.o.o. – VITA NOVA


Lokacija:

Tržič, Slovenija


Pričetek gradnje:

februar 2016


,

Zaupajte nam vaše želje!