December 6, 2016 Andrej Pulko

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo, sta v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana ter z ostalimi partnerji organizirala delavnico Kreativni tiri 04, ki se je odvijala minuli petek v Mestu oblikovanja.


Kreativni tiri predstavljajo informativno proaktiven dogodek za prodorno izvozno lesarstvo, kjer podjetniki spregovorijo o izkušnjah, ki so jih pridobili ob izvedbi sejemskih nastopov in drugih projektov v tujini. Svoje izkušnje in znanja prenašajo na udeležence predavanj s ciljem, da jim omogočijo lažje in kakovostnejše sprejemanje odločitev o primerljivi angažiranosti in vključevanju v enake ali v sorodne projekte.


zavod_big_-kreativni_tiri_001
zavod_big_-kreativni_tiri_004
zavod_big_-kreativni_tiri_010

Na tokratnem dogodku je svoje znanje in dolgoletne izkušnje s tujimi trgi delil ustanovitelj našega podjetja, gospod Friderik Kager. Ob njem so v kreativnem pogovoru sodelovali še predstavniki podjetij Mizarstvo Košak, Inles, Riko Hiše, Bauta skeletne hiše in predstavnica Univerze na Primorskem.

Zaradi raznolikosti produktov posameznih podjetij, so tudi pristopi vstopa na tuje trge, različni. Ne glede na način ali časovni vidik le-tega, je vsem podjetij skupno stališče do nujnosti oziroma pomembnosti delovanja na tujih trgih. Pomembni so iz vidika iskanja novih kupcev, kot tudi iz stališča spremljanja dogajanja, trendov in standardov izven naših meja.


,

Zaupajte nam vaše želje!