KATALOGI HIŠ KAGER


NAŠI PREDLOGI / IZHODIŠČNI PROJEKTI

Hiše KAGER – novi modeli 2019

HIŠE KAGER imajo toliko prednosti, da jih želimo približati vsakomur. To je razlog, da razvijamo družine leseno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih.

VP_158_65

VITA Prima je finančno dostopna in pomeni fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo.

Leseno steklena hisa druzine VITA Prima

Zlitje najboljših detajlov iz družine hiš VITA NOVA Classic in Modern. Predstavlja moderen videz ujet v klasično arhitekturo.

VITA NOVA Urbana 155

VITA NOVA Classic nam predstavlja sinonim gradnje s steklom kot tudi odlično in že mnogokrat preizkušeno osnovo za snovanje novih objektov.

 

Leseno steklena hisa druzine VITA NOVA Classic

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju: steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje.

 

Leseno steklena hiša KAGER

O NAŠEM DELU

Posebnosti hiš KAGER

Vodilo blagovne znamke KAGER je kreativni inženiring montažnih hiš. Spodbujata ga ljubezen do narave in predanost do dela, materialov, podrobnosti in želja naročnikov. Ko vse to združimo, nastane nekaj večnega. Nastane hiša KAGER.

 

Leseno steklena hiša KAGER

REFERENČNI IZVEDENI PROJEKTI

Leseno steklena hiša VITA NOVA

VITA NOVA pomeni sožitje notranjosti z zunanjostjo. Njena čista ljubezen do lesa in stekla spaja bivalne prostore z okolico hiše. Simbioza, ki jemlje dih. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen.

 

Leseno steklena hiša KAGER

Individualne hiše – HIŠE ARHITEKTOV

HIŠE ARHITEKTOV predstavljajo neskončnost domišljije. In vsaka, še tako zahtevna specifika se lahko izvede v lesu. Pa naj je v slogu razkošne vile, podeželske hiše ali najbolj sodobne arhitekture.

 

KAGER_CASA VERONA_2016_ 69
Želite več informacij?

Zaupajte nam vaše želje!