September 25, 2018 Andrej Pulko

Katere so prave sestavine odlične avanture? Neustavljiva strast, ekipa posebnih ljudi in nenehno zasledovanje ambicioznega cilja. Torej, sanje.

Preko teh skupnih vrednot smo se v družbi KAGER s partnerskim podjetjem KAGER ITALIA srečali z Niccolò Antonellijem in tako gradimo izvirno partnerstvo v svetu motociklizma. V zgodovini tega športa smo tako kot prvi proizvajalec naprednih leseno-steklenih hiš prisotni kot sponzorji mladega ambicioznega voznika v MOTO GP, v razredu Moto3.

Kdo je Niccolò Antonelli?

Rojen je v Cattolici, v provinci Rimini, 23. februarja 1996. Svojo karierno pot je začel kot voznik motornih koles pri starosti 7 let in rastel v akademiji Valentina Rossija – »VR46 Academy Riders Valentino Rossi«. V kategoriji Junior B je bil italijanski in evropski prvak, italijanski mladinski prvak v razredu MiniGP in razredu 125GP, leta 2012 je debitiral v svetovnem prvenstvu v kategoriji Moto3. V letošnji sezoni je Nicco23 debitiral »s pole position«  z odpiranjem svetovnega prvenstva MOTO GP v Katarju, še naprej pa uspešno opravlja sanjske vožnje s svojo ekipo Honda Racing Team Sic58.

In s podporo skupine KAGER.

Zaupajte nam vaše želje!