May 30, 2016 Andrej Pulko

V soboto, 11. junija, vas vabimo, da ponovno spoznate lepote in udobje bivanja v leseno – stekleni hiši KAGER. Tokrat stojita v okolici Ljubljane in Horjula, med njima je manj kot pol ure vožnje z avtomobilom.

Predstavljamo vam še eno klasično Vita Novo, ki ji daje lepoto lesena konstrukcija v toplih rjavih tonih in velike steklene površine, ki povezujejo notranjost z okoljem. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA Classic. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.Velike steklene površine odpirajo bivalni prostor z jedilnico, dnevno sobo in kuhinjo ter jih povezujejo z okolico. Pritličje dopolnjujejo še spalnica za starše, kopalnica in garderoba ter odprto stopnišče z dostopom v mansardo. Odprta galerija z dvema strešnima oknoma daje poseben svetlobni pečat in omogoča prelivanje notranjosti z zunanjostjo tudi v podstrešnem delu hiše. S premišljeno umeščenostjo dodatnih steklenih površin tudi v mansardnih sobah, je počitek ali delo v njih še prijetnejši.

V tej referenčni hiši se na prefinjen način skladajo trije različni materiali: les, steklo in kamen. S svojim zlivanjem in prehajanjem iz enega v drugega pa tvorijo prekrasno celoto in ustvarjajo izjemno toplino doma.V okolici Horjula, lahko bi rekli, na podeželju, smo v sodelovanju z naročnikom ustvarili leseno-stekleno hišo KAGER, kjer so klasični leseni konstrukcijski elementi skriti v stropu, s čimer smo ustvarili velik in odprt dnevni prostor čez celotno pritličje. Le-ta pa se preko steklenih površin spaja z okolico, kjer vam dajejo navdih številna sadna drevesa in travnate površine. Široki in mogočni napušči na klasični dvokapni strehi senčijo številne steklene površine, ščitijo fasado, stavbno pohištvo pa je še dodatno zaščiteno z Alu maskami. V prostorni mansardi z visokim kolenčnim zidom se skrivajo tri otroške sobe, spalnica z garderobo, velika kopalnica in odprta galerija, ki povezuje samostojne bivalne enote. Hiša, kjer je toplina doma.

Za vas hiši odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite po elektronski pošti na info@kager.si, ali pokličete na telefonsko številko 02 788 93 21, kjer vam bomo podali točna hišna naslova in vam odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!