September 20, 2016 Andrej Pulko

Pred nami je barvita jesen in nov DAN ODPRTIH VRAT KAGER HIŠE. Organiziramo ga v soboto, 01. oktobra, v Begunjah na Gorenjskem, kjer vam predstavljamo leseno – stekleno hišo VITA NOVA Classic.

VITA NOVA Classic je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA. Njene tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen, ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma. Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti še program hiš VITA NOVA Urbana in Modern, ki se s svojimi detajli prilagajata vsakemu posamezniku, njegovim željam, potrebam in lokacijskim pogojem. S serijo hiš VITA NOVA namreč stremimo k cilju – »steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje«.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat, vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE


Zaupajte nam vaše želje!