March 19, 2015 Andrej Pulko

V soboto, 18. APRILA, vas med 10.00 in 16.00 uro vabimo na dan odprtih vrat hiše KAGER v Domžalah!

Hiše KAGER so sinonim za kakovost, dovršenost, individualnost. So Hiše, ki spoštujejo življenje, iščejo navdih v naravi, srkajo svetlobo in oblikujejo dom, v katerem uživate vsak trenutek. Čeprav niti dve hiši nista enaki, je vsem skupna visoka energetska varčnost ter brezhibna temeljna konstrukcija iz lesa in vrhunska ročna izdelava.

Ikona_DOV_Domzale_2015.jpg

Vabimo vas na na dan odprtih vrat, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma ter vam predstavili naše družine hiš VITA NOVA.

VITA NOVA Modern predstavlja hiše, ki izžarevajo tako prefinjen čut za estetiko kot tudi za funkcionalnost. Predstavlja zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh z ali brez napušča kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh, izvedbo zasteklitev od tal do stropa in zaščito zunanje lesene konstrukcije z Alu maskami, kar omogoča trajno zaščito in minimalni obseg vzdrževanja.

VITA NOVA Classic predstavlja sinonim gradnje z lesom in steklom ter je odlično izhodišče za snovanje hiš, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, zelo lepo pa ji pristojijo tako nevtralne pokrivne barve kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.

VITA NOVA Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu stekleno – lesene gradnje. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat, vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!