September 25, 2018 Andrej Pulko

V soboto, 06. OKTOBRA, vas vabimo na jesenski dan odprtih vrat!

HIŠE KAGER imajo toliko prednosti, da jih želimo približati vsakomur. To je razlog, da razvijamo leseno-steklene hiše, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih. Razvili smo sistem skeleta, ki omogoča najbolje s strani trajnosti in ekonomike ter topline in prijaznosti do stanovalcev. Pri razvoju hiš prihodnosti vzpodbujamo pomen kvalitete bivanja v smislu naravne svetlobe, odprtih pogledov ter arhitekturno skladnih objektov, ki so navdih tako za stanovalce kot za okolico.

Za vse obiskovalce hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

PRIJAVA:

IME*

PRIIMEK*

VAŠ e-mail*

PREDVIDEN ČAS OBISKA

Strinjam se, da lahko podjetje KAGER HIŠA hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene obveščanja o prihodnjih aktualnih dogodkih, novicah, tehničnih izboljšavah.
DA

 


Od naših sporočil se lahko kadar koli odjavite. Če želite več informacij o tem, kako se odjaviti, o naši praksi glede zasebnosti in kako smo zavezani k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, preberite naš pravilnik o uporabi osebnih podatkov.

 

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite po elektronski pošti na info@kager.si ali pokličete na telefonsko številko 02 788 93 21, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!