May 7, 2014 Andrej Pulko

 V soboto, 17. MAJA, vas med 10.00 in 17.00 uro vabimo na dan odprtih vrat hiše KAGER na Slovenski obali!

Kager Hisa_Primorska_11_CROP

Hiše KAGER so sinonim za kakovost, dovršenost, individualnost. So Hiše, ki spoštujejo življenje, iščejo navdih v naravi, srkajo svetlobo in oblikujejo dom, v katerem uživate vsak trenutek. Lahko so velike ali majhne, načrtovane za tri generacije, ali za eno samo. So minimalistične hiše ali vile v belem. Izrazito elegantne, osupljivo preproste, rustikalno podeželske, avtorsko kreativne, a vedno individualne. Kager Hisa_Primorska_07

Hiše KAGER so zgrajene iz kakovostnih materialov, domišljene do najmanjše podrobnosti in znajo zadostiti tudi najbolj zahtevnim. Čeprav niti dve hiši nista enaki, je vsem skupna brezhibna temeljna konstrukcija iz lesa in vrhunska ročna izdelava, za katero jamčijo naši izobraženi sodelavci z večletnimi izkušnjami in najsodobnejša proizvodna tehnika.

DSC03769_CNa dnevu odprtih vrat vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja o morebitni gradnji vašega novega doma. Na voljo bosta prav tako lastnika hiše KAGER, ki vam bosta postregla z izkušnjo iz prve roke.

Dan odprtih vrat nam bo popestrila priznana vinarska družina Praprotnik s Šareda nad Izolo z degustacijo večkrat nagrajenih sort vin STeraS.

Ker je hiša že vseljena, vas zaradi organizacije dneva odprtih vrat naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali tudi točen hišni naslov.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

 

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA DAN ODPRTIH VRAT

IME*

PRIIMEK*

VAŠ e-mail*

PREDVIDEN ČAS OBISKA

Strinjam se, da lahko podjetje KAGER HIŠA hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene obveščanja o prihodnjih aktualnih dogodkih, novicah, tehničnih izboljšavah.
DA

Zaupajte nam vaše želje!