September 18, 2014 Andrej Pulko

Vabilo na dan odprtih vrat Kager hiše v Notranjsko-kraški svet

V soboto, 27. septembra, vas vabimo na izlet v Notranjsko-kraški svet, kjer vam v kraju Planina pri Postojni predstavljamo individualno hišo Kager, ki je nastala v sodelovanju z naročnikom in po idejni zasnovi arhitektke Erike Merše Logar.

Kager_hisa_Planina_nad_Postojno_R1

Tokrat vam predstavljamo individualno hišo, katere zunanjost definira kombinacija Eternit strešnih in fasadnih plošč v antracit barvi ter klasične fasade v nežno beli barvi. Oblikovno hiša ne odstopa od zahtev lokalne arhitekture, saj se drži podolgovatega tlorisa in dvokapne strehe z višjim naklonom, posebno noto ji dajejo le drugačni materiali, barve, izvedba strehe brez napušča ter previs mansarde preko pritličja.

Na dnevu odprtih vrat se nam bodo pridružili predstavniki stavbnega pohištva PVC Nagode, ki vam bodo predstavili program pvc / alu oken, alu vhodnih vrat in novo blagovno znamko »winotti«. Družbo pa nam bodo prav tako delali predstavniki kompaktno prezračevalnih in ogrevalnih sistemov danskega proizvajalca NILAN.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma. Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti nov program VITA NOVA Modern, ki omogoča gradnjo arhitekturno zadržanih, vendar funkcionalno in ekonomično odličnih objektov. Prav tako pa VITA NOVA Modern omogoča gradnjo kubusnih in modernih objektov, ki izžarevajo tako prefinjen čut za estetiko kot tudi za funkcionalnost.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!