October 9, 2014 Andrej Pulko

Vabilo na dan odprtih vrat Kager hiše VITA NOVA Classic

Po deževnem poletju, uživamo v sončnih jesenskih dnevih in vas ponovno vabimo na dan odprtih vrat!

Tokrat ga organiziramo v soboto, 18. oktobra, v Ljubljani, kjer vam predstavljamo model hiše VITA NOVA Classic. Njene tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti, svobode in neskončnosti daje bivanju povsem nov pomen. Ročna obdelava lesa in dovršeni detajli ji dajejo večno eleganco.

Kager_VITA NOVA_Classic_Ljubljana_01_a

VITA NOVA Classic je sinonim za skeletno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma. Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti še nov program VITA NOVA Modern, ki poleg arhitekturno zadržanih, omogoča gradnjo kubusnih in modernih objektov, ki izžarevajo tako prefinjen čut za estetiko kot tudi za funkcionalnost. S serijo hiš VITA NOVA Modern strmimo k cilju – »steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje«.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat, vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!