March 22, 2016 Andrej Pulko

Naša ekipa strokovnih sodelavcev v Italiji organizira 09. aprila dan odprtih vrat v kraju OPPEANO, v bližini Verone.

Projekt Oppeano je idealen primer, ki predstavlja, kako se lahko z našo tehnologijo in strokovnim znanjem odzovemo na individualne potrebe in arhitekturne idejne zasnove.
Predstavlja individualno družinsko hišo, zgrajeno po sistemu “ključ v roke”, kjer je celotno bivanje organizirano v pritličju, s kar 650 m2  stanovanjske površine. Za projekt je značilen sodoben dizajn, skrbno naravnano načrtovanje svetlobe, napreden sistem ogrevanja in zagotavljanje maksimalnega udobja bivanja.

KAGER_individualna hisa_Verona_01

S papirja na gradbišče, brez odstopanj

Nekaj značilnosti, zaradi katerih je projekt edinstven v svoji izvedbi: igra volumnov in previsov deluje elegantno in harmonično; sodobne linije, velike pokrite terase in transparentne steklene površine z razponi do sedem metrov.

Vsak element je bil izdelan in ustvarjen s posebno pozornostjo, in vse rešitve, ki jih je želel investitor, smo izvedli z našo tehnologijo in znanjem posameznih strokovnjakov. Sposobnost prilagajanja posameznim zahtevam, ki presegajo standarde tipskih rešitev, je omogočilo izvedbo tega projekta, ne da bi iskali kompromise v izvedbi in izkrivili arhitekturno idejno zasnovo. Izjemna natančnost in strokovno znanje na nivojih projektiranja, priprave hiše v proizvodnji in na montaži, so omogočili, da se investitor veseli vselitve v svojo novo hišo po šestih mesecih od postavitve prve stene.

Najboljša energetska tehnologija

Ogrevanje objekta zagotavlja toplotna črpalka s talnim gretjem in 15kW fotovoltaični sistem, s čimer smo dosegli visoko stopnjo udobja, izjemno nizke stroške za ogrevanje in ekologiji prijazno gradnjo.  Za dodaten sistem energetske učinkovitosti, smo namestili še nadzorovani mehanski prezračevalni sistem z visokim izkoristkom. Ta sistem, ki v poletnih dnevih vroč zrak ohlaja, pozimi pa ga ogreva, združuje najboljšo kakovost zraka in gospodarnost delovanja.

Želite izvedeti več o dnevu odprtih vrat v bližini Verone ali o individualnih projektih KAGER HIŠE? Pišite nam na info@kager.si, kjer vam bomo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja.


,

Zaupajte nam vaše želje!