June 8, 2019 Andrej Pulko

V soboto, 15. junija, v Mariboru, organiziramo dan odprtih vrat in predstavljamo model leseno-steklene hiše VITA NOVA Classic.

VITA NOVA Classic je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA. Njene tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen, ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.

Sončna arhitektura hiše KAGER

Načelo vsake hiše KAGER je, da čimbolj ekonomično s tem pa tudi ekološko ozaveščeno izkoristimo vse energetske vire – tudi pasivno sončno energijo. Zato obsežne lesene – steklene konstrukcije z veliko transparentnostjo obrnemo na jug in zahod, ker ulovijo največ sončne energije. Nasprotno pa na sever obrnemo manjše, proti mrazu odpornejše okenske površine. S tem hiša vase sama lovi toploto, minimalno pa jo izgublja, s čimer so stroški ogrevanja zelo nizki.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

PRIJAVA:

IME*

PRIIMEK*

VAŠ e-mail*

PREDVIDEN ČAS OBISKA

Strinjam se, da lahko podjetje KAGER HIŠA hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene obveščanja o prihodnjih aktualnih dogodkih, novicah, tehničnih izboljšavah.
DA

 


Od naših sporočil se lahko kadar koli odjavite. Če želite več informacij o tem, kako se odjaviti, o naši praksi glede zasebnosti in kako smo zavezani k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, preberite naš pravilnik o uporabi osebnih podatkov.

 

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite po elektronski pošti na info@kager.si ali pokličete na telefonsko številko 02 788 93 21, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!