May 17, 2017 Andrej Pulko
Leseno steklena hiša KAGER

V soboto, 27. MAJA, v Grosupljem organiziramo dan odprtih vrat in predstavljamo model leseno-steklene hiše VITA NOVA Classic.

VITA NOVA Classic je sinonim za leseno – stekleno gradnjo in za hiše, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. Vizualno jo zaznamuje klasično umirjena podoba, ki je primerna tako za primestno kot za podeželsko okolje. Zelo lepo ji pristojijo nevtralne pokrivne kot tudi tople lazurne barve, ki še dodatno poudarijo toplino lesa. Stropno nosilno konstrukcijo zaznamujejo mogočne lesene lege, ki poudarjajo arhitekturno urejenost hiš VITA NOVA. Njene tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti in svobode daje bivanju povsem nov pomen, ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco.

Sončna arhitektura hiše KAGER

Načelo vsake hiše KAGER je, da čimbolj ekonomično s tem pa tudi ekološko ozaveščeno izkoristimo vse energetske vire – tudi pasivno sončno energijo. Zato obsežne lesene – steklene konstrukcije z veliko transparentnostjo obrnemo na jug in zahod, ker ulovijo največ sončne energije. Nasprotno pa na sever obrnemo manjše, proti mrazu odpornejše okenske površine. S tem hiša vase sama lovi toploto, minimalno pa jo izgublja, s čimer so stroški ogrevanja zelo nizki.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti še nov model hiše VITA PRIMA, ki je finančno dostopna in predstavlja fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo. Odlikuje jo visoko udobje in energetska učinkovitost, ki lahko preraste v NIČ-energijsko hišo.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite po elektronski pošti na info@kager.si ali pokličete na telefonsko številko 02 788 93 21, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!