September 15, 2017 Andrej Pulko

Vabljeni na jesenski dan odprtih vrat KAGER hiše! Organiziramo ga v soboto, 14. oktobra, na Gorenjskem.

Predstavljamo izjemno lepo in družinsko VITA NOVO, ki temelji na svetlih prostorih, premišljenih detajlih, in se zlije z njeno okolico. Tople barve skeletne konstrukcije in velike steklene površine predstavljajo sožitje notranjosti z zunanjostjo. Izjemen občutek odprtosti daje bivanju povsem nov pomen, ročna obdelava lesa in dovršeni detajli pa ji dajejo večno eleganco. Obsežne leseno–steklene konstrukcije z veliko transparentnostjo so obračajo preko vzhoda na jug in zahod, kjer ulovijo največ sončne energije. Nasprotno, so na sever obrnjene manjše, proti mrazu odpornejše okenske površine. S tem hiša vase sama lovi toploto, minimalno pa jo izgublja, s čimer so stroški ogrevanja minimalni.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma.

Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti še nove modele hiš VITA PRIMA, ki so finančno zanimivi in predstavljajo fantastično izhodišče za vsako življenjsko situacijo. Odlikuje jih visoko udobje in energetska učinkovitost, ki lahko preraste v NIČ-energijsko hišo. Prav tako so vam na voljo referenčni modeli hiš VITA NOVA Urbana, Modern in Classic, ki se s svojimi detajli prilagajajo vsakemu posamezniku, njegovim željam in lokacijskim pogojem. S serijo hiš VITA NOVA namreč stremimo k cilju – »steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje«.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite po elektronski pošti na info@kager.si ali pokličete na telefonsko številko 02 788 93 21, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

EKIPA KAGER HIŠE

Zaupajte nam vaše želje!