November 12, 2015 Andrej Pulko
ambient15_pasica_728x90_obiscitenas

Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu AMBIENT LJUBLJANA, na našem razstavnem prostoru v dvorani B – MARMORNA DVORANA. Predstavili vam bomo naš ekskluzivni program leseno-steklenih hiš ter program individualnih projektov.

VITA NOVA ima toliko prednosti, da jo želimo približati vsakomur. To je razlog, da smo razvili tri družine leseno-steklenih hiš, ki omogočajo gradnjo v vseh geografskih področjih, so visoko energetsko učinkovite in se prilagajajo različnim naročnikovim željam, potrebam in finančnim zmožnostim.


VITA NOVA Modern

S sistemom VITA NOVA Modern stremimo k cilju steklena hiša za vsakogar in za vsako okolje. Zasnova konstrukcije in detajlov omogoča revolucionarno prilagodljivost in izvedbo tako v smislu arhitekture kot tudi v tehničnem smislu. Predstavlja moderno arhitekturo s transparentnimi steklenimi površinami in zasnovo tako klasičnih dvokapnih streh kot tudi izvedbo ravnih ali večkapnih streh. Zaradi izjemne energetske učinkovitosti lahko že z majhno sončno elektrarno dosegamo standard nič-energijske hiše.


VITA NOVA Classic

VITA NOVA Classic predstavlja sinonim gradnje z lesom in steklom ter je odlično izhodišče za snovanje novih objektov, katerim je prioriteta svetloba, narava, dom in življenje. V kolikor bi želeli strniti lastnosti VITA NOVE Classic v nekaj vrstic, bi napisali, da jo vizualno zaznamuje klasično umirjena podoba in tako z nevtralnimi pokrivnimi barvami kot tudi s toplimi lazurnimi barvami, ki še dodatno poudarijo toplino lesa.


VITA NOVA Edition

VITA NOVA Edition je poosebljena eleganca in presežek v sistemu stekleno – lesene gradnje. Je nadgradnja sistema VITA NOVA Classic. Njena superiorna zasnova se kaže tako ob pogledu na fasado kot ob pogledu na interier, kjer dovršenost konstrukcije in detajlov pride do polnega izraza.


HIŠE ARHITEKTOV pomenijo soustvarjanje. Vaše želje, potrebe, načrti in način življenja narekujejo končno podobo in funkcijo. Zaupajte svojemu izbranemu arhitektu in aktivno sodelujte pri ustvarjanju vašega lastnega doma. HIŠE ARHITEKTOV so zmeraj plod neizmerne povezanosti med arhitektom, naročnikom in strokovnjaki KAGER HIŠE. Predstavljajo zaupanje, spoštovanje, nadgradnjo in dopolnjevanje. Skupaj z arhitektom in našimi strokovnjaki tako udejanjite podobo svoje hiše, ki vas navdihuje z vsakim korakom v njej. S funkcijo, varčnostjo, lepoto in udobjem.


Obiščite nas na sejmu AMBIENT LJUBLJANA, kjer vam bomo z veseljem predstavili naš program in prisluhnili vašim željam!

Ekipa Kager Hiše

Zaupajte nam vaše želje!