October 1, 2014 Andrej Pulko

Hiše Kager, natančne na milimeter

Predstavljamo vam zgodbo gospoda Andrea Erbette, inženirja v letalski industriji, ki od meseca maja s svojo družino živi v Kagerjevi hiši v kraju Boca, v pokrajini Novara, v Italiji.

Famiglia Erbetta_Boca

»Smo štiri-članska družina z dvema  otrokoma. Živeli smo v stanovanju, ki je bilo zgrajeno pred desetletji, neprijazno in s slabo razporeditvijo.  Odločili smo se, da si zgradimo nov dom, ki bo udoben, prijazen in energetsko učinkovit.

Bili smo že v zaključni fazi pogajanj z gradbenikom, ko se je izkazalo, da je nezanesljiv partner; zadnji trenutek sem se odločil, da z njim ne bom sodeloval in ponovno začel iz nič. Ampak smo imeli ob tem težavo s časovno razporeditvijo in hitrostjo izvedbe, saj smo se pred tem natančno pripravili za prihodnjo selitev s strogim časovnim okvirom.

Ne samo, da nas je podjetje Kager rešilo vseh predhodnih težav, ampak se je celo izkazalo, da so hitrejši kot kateri koli drugi možni izvajalec, predvsem pa natančni na milimeter. Gradnja se je začela novembra 2013, maja 2014 pa se nam je že uspelo vseliti v novo hišo”.

Tagged: , ,

Zaupajte nam vaše želje!