GALERIJE FOTOGRAFIJ

POGLEDI OD ZUNAJ

Galerija je izbor fotografij, ki prikazujejo brezčasno lepoto in skladnost Vita Nove. Skladna arhitekturna oblika se ne postara nikoli. Arhitektura, kot jo definira Vita Nova je vedno zanimiva in atraktivna. Deluje naravno in povsem logično, njene konstrukcijske linije so jasne in uravnotežene. Vse to ji daje pečat zrelosti, premišljenosti in elegance. Kot takšna bo vedno privabile poglede in s svojo podobo krasila okolico. Okolje bo z Vita Novo pridobilo.

INTERIERI

Igra svetlobe in senc. Naravna svetloba skupaj s steklom tvori odprt prostor, ki deluje še večji kot je v resnici. Vse to vpliva na bivalno ugodje, ki je izredno zaradi narave, ki poseže globoko v prostor. S svojo odprtostjo je interier izredno prilagodljiv tako za arhitekturno igro kot tudi za funkcionalno raznolikost. Materiali s svojim “značajem” dopolnjujejo vizualno igro, ki jo tvori igra senc. Interier se vsak dan, vsak trenutek spreminja, kar je popolna protiutež strogim linijam, ki jo definira osnovna konstrukcija Vita Nove.

DETAJLI

Izbor fotografij, v kateri prav vsak od nas, najde delček sebe. Vključeni ste Vi kot snovalec ideje, vključeni smo mi, kot izvajalec te ideje. Natančno delo projektantov se zrcali v skrbno projektiranih detajlih, delo delavcev v proizvodnji se kaže v skoraj perfektno krojenem in obdelanem lesu ter natančno ter predano delo monterjev se kaže v skrbno sestavljenem objektu. Detajli najbolje pokažejo značaj in kvaliteto Kager hiše. So zrcalo nas samih.

Zaupajte nam vaše želje!